Freiburg im Breisgau

Donderdag 6 december tot en met zondag 9 december 2018

 "Beleef Advent in het Zwarte Woud en de Elzas"

Dit jaar hebben wij op veler verzoek gekozen voor een bezoek aan het Zwarte Woud en de Elzas. Onze standplaats zal de stad Freiburg zijn gelegen in het zuid-westelijke deel van het Zwarte Woud en dicht bij de Franse grens. Ook deze reis hebben wij weer gekozen voor kwaliteit in de vorm van een zeer centraal gelegen hotel met een uitstekende verzorging en een compleet reisprogramma.

Het InterCityHotel ligt direct tegenover het centraal station. Dankzij de wel zeer centrale locatie bereikt u bijvoorbeeld het theater van Freiburg en de Kaiser-Joseph-Strasse met zijn vele winkels binnen enkele stappen. U verblijft in 1 van de 152 modern ingerichte kamers met geluidsisolerende ramen, flatscreen-tv, radio, werkhoek en minibar, bad/douche en toilet. Afhankelijk van de ligging van de kamer hebt u uitzicht over de stad of over het Zwarte Woud. Bij het verblijf in deze accommodatie is tevens het gebruik van het openbaar vervoer in de stad inbegrepen!! Wifi is gratis.

 

Programma

Donderdag  6 december 2018

Vertrek vanuit Limburg via de Duitse snelwegen naar Freiburg. De afstand naar Freiburg bedraagt ongeveer 500 km. We zullen hier dus in de vroege middag arriveren. Onderweg maken we voldoende pauzes. Na aankomst in Freiburg kunt u op eigen gelegenheid al de stad gaan verkennen, de kerstmarkt is open tot 20:30 uur. Natuurlijk geven wij u voldoende tips om de komende dagen de stad te leren kennen.

Vrijdag 7 december 2018

Na het ontbijtbuffet kunt u de stad verder gaan verkennen of u gaat mee voor een korte dagtocht door het Zwarte Woud. We rijden via een prachtige route door het Glottertal naar Sankt Peter en aansluitend verder naar Titisee-Neustadt met het mooie meer. Natuurlijk maken we onderweg een gezellige stop om wat bezienswaardigheden en Advent activiteiten te bekijken. Via de zogenaamde "Hirschsprung" terug naar Freiburg alwaar u in de loop van de middag weer verder uw eigen plan kunt trekken.

Zaterdag 8 december 2018

Weer een mooie dag. Ook nu staat het u weer vrij om uw dag naar eigen goeddunken in te vullen of u gaat met ons meer naar de Franse Elzas. Nabij het interessante plaatsje Breisach steken we de Rijn over in de richting van Colmar. Na hier een ruime stop gemaakt te hebben rijden we via de "Route du Vin" naar het gezellige Riquewihr. Ook hier maken we een pauze alvorens we , voorbij aan de Haut-Koeningsbourg (fotostop), terug naar Freiburg rijden. Geniet vanavond nogmaals van de "Badische" keuken en gastvrijheid.

Zondag 9 december 2018

Na het ontbijt gaan we terug op de weg naar Limburg. Onderweg maken we nog een stop in een gezellige plaats waar u ook de lunch kunt gebruiken. De exacte besemming van deze pauze zal gekozen worden wanneer iets later dit jaar de programma's en openingstijden van de mogelijke plekken bekend zijn. In de avonduren bereiken we onze halteplaats in Limburg.

Programma onder voorbehoud          

 

De reissom bedraagt € 269,00 per persoon

De toeslag voor een 1-persoons kamer bedraagt € 105,00

 

Bij deze reis is verder nog inbegrepen :

  •      Vervoer per luxe air- conditioned touringcar voorzien met bar en toilet
  •    Diensten chauffeur/reisleider
  •      3 overnachtingen op basis van logies en ontbijtbuffet in het InterCityHotel Freiburg
  •      Programma zoals omschreven

 

U KUNT ZICH AANMELDEN VOOR DEZE REIS DOOR TE MAILEN NAAR

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. OF BELLEN NAAR 06 51 387 237

Beroun Bohemen

Beroun Bohemen

2 MAART T/M 7 MAART 2019

Lees meer...
Freiburg im Breisgau

Freiburg im Breisgau

6 t/m 9 december 2018

Lees meer...