Volendammerdagen

Zondag 30 juni 2019

Dit is een absolute bestseller!

Beleef in deze heerlijke zomermaand het gezellige Volendam

De Dijk van Volendam met zijn vele snuffelwinkeltjes, restaurants en terrasjes waar honderden toeristen dagelijks genieten van de authentieke sfeer en het uitzicht op de haven en het water. Het Doolhof waar men zich opeens in stille straatjes honderd jaar terug waant en de bootjes die af en aan varen naar het afgelegen Marken.

Volendam... niet voor niets een dorp dat vanaf 1880 door beroemde schilders werd bezocht en vereeuwigd, de parel van de Zuiderzee. Maar ook het dorp dat tot op de dag van vandaag wereldwijd tot de verbeelding spreekt van miljoenen toeristen.

Op zondag 30 juni voltrekken zich hier de Volendammerdagen 2019.

Op deze jaarlijke feestdag in het dorpje wordt namelijk alles uit de kast gehaald om u zo een  feestelijk mogelijke ervaring te bieden. Waar u ook kijkt zult u omringd worden door traditioneel geklede inwoners om zo de geschiedenis van Volendam in levende lijve mee te maken. Daarnaast zorgen muziek, rondvaarten over het Markermeer, activiteiten voor jong en oud en een goed gevulde haven voor een uitje dat u niet snel zult vergeten.

Zo begeeft u zich naar o.a. het Stolphoeve kerkje en de Visafslag voor alles van workshops tot muzikale optredens en dansgroepen. Het veelzijdige programma staat bol van muziek, kunst, sport en biedt jong en oud uitstekend vermaak en is echt een aanbeveling!

We vertrekken per luxe touringcar vanaf Limburg naar Volendam. Hier arriveren wij omstreeks 10:00 uur en verblijven tot 17:00 uur. U heeft dan meer dan voldoende tijd om de Volendamse feesten te bezoeken, lekker over de dijk te wandelen, een hapje te eten of misschien neemt u wel de boot naar Marken. Omstreeks 20:30 uur zijn we weer in Limburg.

 

Prijs € 27,95 per persoon

 

Opstapplaatsen

07:00 uur Maastricht - Geusselt

07:10 uur Meerssen - Station

07:15 uur Valkenburg - Station

07:30 uur Heerlen - achterzijde Station Touringcaropstapplaats

07:40 uur Kerkrade - Hornbach

08:00 uur Urmond - Carpool Van der Valk

 

U KUNT ZICH AANMELDEN VOOR DEZE REIS DOOR TE MAILEN NAAR

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 06 - 51 38 72 37

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Volendammerdagen

Volendammerdagen

30 juni 2019

Lees meer...
Cochem aan de Moezel

Cochem aan de Moezel

6 juli 2019

Lees meer...
Mosseldagen Yerseke

Mosseldagen Yerseke

17 augustus 2019

Lees meer...
Kerstmarkt Keulen

Kerstmarkt Keulen

10 december 2019

Lees meer...
Kerstmarkt Oberhausen

Kerstmarkt Oberhausen

27 november 2019

Lees meer...
Kerstmarkt Düsseldorf

Kerstmarkt Düsseldorf

14 december 2019

Lees meer...