NIEUW 2021 Kirchberg in Tirol

Dinsdag 28 september t/m dinsdag 5 oktober 2021

Ook in 2021 reizen wij weer naar Oostenrijkse Tirol. Deze reis met een ABSOLUUT tophotel in het centrum van Kirchberg in Tirol. Gezelligheid troef tijdens deze mooie reis. Daarnaast maken we meerdere mooie dagtochten vanaf onze standplaats Kirchberg in Tirol. Op de volgende pagina vindt u het complete reisprogramma

Hotel Zentral**** is recentelijk helemaal gerenoveerd en een absoluut tophotel. In de prachtige kamers geniet u van uw welverdiende vakantie. De maaltijden zijn uitstekend en bij het diner mag u twee drankjes inclusief gebruiken. ’s Avonds kunt u aan de gezellige bar nog een drankje nuttigen. Ook is er een fijne Wellness-oase aanwezig waar u 2x per week gebruik van mag maken. Kijkt u zeker ook eens op de website: www.hotel-zentral.at

PROGRAMMA

Dinsdag 28 september 2021

Vertrek vanaf de halteplaatsen in Limburg naar het Oostenrijkse Kirchberg in Tirol. Met voldoende pauzes onderweg bereiken we in de vroege avond ons hotel. Na het verdelen van de kamersleutels geniet u van een uitstekend diner.  

Woensdag 29 september 2021

Na het eerste heerlijke ontbijt kunt u op eigen gelegenheid kennis maken met Kirchberg in Tirol. Aansluitend kunt u met ons mee naar de alm om een wandeling te maken en een hapje te eten en te drinken. (transfer alm per taxibusje circa € 4,00 per persoon).

Donderdag 30 september 2021

Absoluut een topdag vandaag wanneer we het hooggebergte gaan bekijken. We rijden de Grossglockner Hochalpenstrasse tot aan de Franz-Jozefhöhe. We zien de Pasterze gletsjer en de zeldzame Murmeltiere.

Vrijdag 1 oktober 2021

Vandaag maken we een rondje om de "Wilder Kaiser", een indrukwekkende bergmassief. We bezoeken o.a. de plaatsjes Söll en Ellmau, filmlocaties van de bekende Duitse tv-serie "Der Bergdoktor". 

Zaterdag 2 oktober 2021

Deze dag brengt u naar de stad Salzburg. Onder leiding van een lokale gids (inbegrepen) bezoekt u de geboortestad van Mozart en het decor van "The Sound of Music". Natuurlijk heeft u ook nog wat vrije tijd voordat we terugkeren naar ons hotel.

Zondag 3 oktober 2021

Voorbij aan Kitzbühel en Krimml rijden we over de Gerlospass naar het Zillertal. In het gezellige Mayrhofen maken we nog een fijne stop alvorens we terugkeren naar ons hotel.

Maandag 4 oktober 2021

In de ochtend brengen wij u naar het mondaine Kitzbühel. Geniet van het uitzicht op de Hahnenkamm en flaneer door de mooie straatjes.  In de middag wordt u door het hotel koffie en thee met huisgemaakt gebak/koekjes aangeboden. U heeft voldoende tijd om daarna uw koffer te gaan inpakken en na het diner kunt u nog ter afsluiting van deze mooie reis een bezoek brengen aan een gezellige Tiroleravond in Kirchberg (circa € 13,00 per persoon).

Dinsdag 5 oktober 2021

Vertrek vanuit Kirchberg naar Limburg. Onderweg bestaat natuurlijk weer de mogelijkheid deel te nemen aan het uitstekende afscheidsdiner. 

Programma onder voorbehoud          

 

De reissom bedraagt € 745,00 per persoon

De toeslag voor een 1-persoons kamer bedraagt € 105,00

 

Bij deze reis is verder nog inbegrepen :

  • Vervoer per luxe air- conditioned touringcar voorzien met bar en toilet
  • 7 overnachtingen op basis van halfpension, ontbijtbuffet, diner met menukeuze inclusief 2 drankjes
  •  Exclusief eventuele entrees

U KUNT ZICH AANMELDEN VOOR DEZE REIS DOOR TE MAILEN NAAR

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. OF BELLEN NAAR 06 51 387 237

 

2021 Berlijn en Potsdam

2021 Berlijn en Potsdam

9 T/M 12 DECEMBER 2021

Lees meer...
Internationaal reizen tijdens COVID-19

Internationaal reizen tijdens COVID-19

Lees meer...
2021 Normandie

2021 Normandie

6 OKT t/m 10 OKT  2021

Lees meer...
NIEUW 2021 Kirchberg in Tirol

NIEUW 2021 Kirchberg in Tirol

28 SEPT T/M 5 OKT 2021

Lees meer...
2021 Westendorf in Tirol

2021 Westendorf in Tirol

14 t/m 21 sept 2021

Lees meer...