2021 Berlijn en Potsdam Speciaal

 

Van donderdag 9 tot en met zondag 12 december 2021

4 DAAGSE REIS

"Berlin ist immer eine reise Wert"! Dat is helemaal waar. Breng met ons een bezoek aan de stad die voor altijd als "Oost"en "West" de geschiedenis is ingegaan. Na de "Wende" hebben grote gedeeltes van de stad een geheel nieuw gezicht gekregen. Daarnaast is ook het klassieke Berlijn bewaard gebleven. Veel te zien, maar met de prachtige verlichting en de mooie winkels is Berlijn ook een shopping-stad bij uitstek. Daarnaast brengen we natuurlijk een bezoek aan het Klassieke Potsdam. Met ons complete programma leert u deze stad en omgeving goed kennen.

 

PROGRAMMA

Donderdag 9 december 2021

Vertrek vanuit Limburg via de Duitse snelwegen naar Berlijn. Onderweg maken we de nodige stops, onder andere bij de grensovergang Helmstedt-Marienborg tussen voormalig West en Oost- Duitsland. De oudste gedeeltes hier zijn inmiddels tot monument benoemd. Na de aankomst in Berlijn volgt de kamer indeling en is de rest van de avond vrij. In de directe omgeving van het hotel zijn meer dan voldoende eetgelegenheden. De Kurfürstendamm en het bekende warenhuis KADEWE bevinden zich letterlijk om de hoek van ons hotel.

Vrijdag 10 december 2021

Na het ontbijtbuffet maken we onder de leiding van onze chauffeur/reisleider een rondrit door Berlijn. De geschiedenis van de stad zal daarbij uitvoerig aan bod komen. U ziet het Mauerpark, de zonegrens bij de Bernauer Strasse, Unter den Linden, Brandenburger Tor en nog veel meer. De middag is naar eigen idee in te vullen en 's avonds kunt u nog mee voor een mooie lichttour door Berlijn (inclusief).

Zaterdag 11 december 2021

Vandaag maken we de 2e stadsrondrit. Deze brengt ons o.a. naar de Kurfürstendamm en de Keizer Wilhelm Gedächtniskirche. Gaat u ook eens binnen bij het bekende warenhuis van Berlijn het KADEWE (Kaufhaus des Westens). Daarnaast ziet u het Olympiastadion en nog veel meer. De middag is weer naar eigen idee in te vullen en uw diner gebruikt u in één van de gezellige restaurants in de stad. In Berlijn zijn talloze theaters en uitgaansgelegenheden, misschien brengt u er wel een bezoek aan.

Zondag 12 december 2021

Na het ontbijt verlaten we Berlijn en brengen een bezoek aan de oude Kasernenstadt Potsdam. Hier bekijken we o.a. Schloss Cecilienhof (conferentie Potsdam) en het Park Sansoucci. Ook zien we de binnenstad met de Russische Kolonie en de Hollandse Wijk. Net na de middag verlaten we Potsdam en gaan op weg naar de halteplaatsen in Limburg.

 

De reissom bedraagt € 275,00 per persoon

De toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt € 85,00

 

Bij deze reis is inbegrepen:

  • Vervoer per luxe air-conditioned touringcar voorzien met bar en toilet
  • 3 x overnachting in het uitstekende Sorat Ambassador Hotel*** in het centrum van Berlijn op basis van logies en ontbijtbuffet
  • Stadsrondritten onder leiding van uw chauffeur/reisleider
  • Programma zoals omschreven

 

U KUNT ZICH AANMELDEN VOOR DEZE REIS DOOR HET AANMELDINGSFORMULIER INGEVULD TE MAILEN NAAR

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. OF BELLEN NAAR 06-11 77 82 84

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2021 Berlijn en Potsdam

2021 Berlijn en Potsdam

9 T/M 12 DECEMBER 2021

Lees meer...
Internationaal reizen tijdens COVID-19

Internationaal reizen tijdens COVID-19

Lees meer...
2021 Normandie

2021 Normandie

6 OKT t/m 10 OKT  2021

Lees meer...
NIEUW 2021 Kirchberg in Tirol

NIEUW 2021 Kirchberg in Tirol

28 SEPT T/M 5 OKT 2021

Lees meer...
2021 Westendorf in Tirol

2021 Westendorf in Tirol

14 t/m 21 sept 2021

Lees meer...